Домашни фереро бонбони

Тип ястие: десерт
ВРЕМЕ-90 мин.
ПОРЦИИ-6
ПРОДУКТИ
200 гр.бисквити
1 к.ч.зърнена закуска
200 гр.течен шоколад
200 гр.шоколад
25 гр.краве масло
Начин на приготвяне
Смесете натрошените бисквити, течния шоколад и зърнените зрънца (можете да използвате и оризови крекери, натрошени на ситно).
Направете топчета, наредете ги на пергаментова хартия и ги оставете в хладилника да се стегнат.
Стопете шоколада в микровълнова или на водна баня (което е по-сигурно да за загори шоколада). Веднага сложете маслото в шоколада и разбъркайте, за да се стопи.
4 Пускайте всяко топче в шоколада и с лъжица овалвайте, трявба да има мнго шоколад по всяко топче.
5 Оставете за още един час да се стегнат напълно бонбоните.
kulinar.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене