Шестима се присъединиха към тренировките на „Беласица“

Това са Александър Якимов, Симеон Бояджиев, Благой Таушанов, Александър Митушев, Тодор Кръстев и Васил Божинов

Секстетът е вече на разположение на новият наставник на петричкия тим Иван Златински като в близките дни се очаква в заниманията да се включат Любомир Граминов, Запро Динев и Владимир Кабранов.

Евентуално при положителен развой на разговора с управителя на ОФК „Беласица“ Георги Петров тренировъчния екип на отбора може да облече и Антон Гущеров.

На този етап Благой Наков все още не е готов да поднови тренировки. Нападателят продължава с медицинските процедури по възстановяването си, и се очаква по-късно да започне подготовка по специална индивидуална програма. До края на седмицата ще има яснота кои футболисти ще останат заедно с новопривлечените, и при това положение, с кои ще продължи лятната подготовка старши треньорът Иван Златински.

Обмисля се евентуален лагер-сбор в Банско. Това, разбира се, ще стане факт, след като старши треньорът Иван Златински се срещне с управителя на клуба Георги Петров, и се прецени съобразно финансовите възможности продължителността на престоя в курортния град.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене