Бивш футболист на ЦСКА и „Литекс“ стана треньор на „Вихрен“(Сандански)

Това  е бившият футболист на ЦСКА, „Литекс“, „Интер“(Баку) и „Динамо“(Минск) Петър Златинов е новият наставник на „Вихрен“

Роденият в Сандански представител на известната футболна фамилия ще води отбора в новия сезон в Югозападната трета лига. Той е част от мащабен проект за който потвърди пред нашата медия силният човек в отбора от курортния град Георги Манолев.

Част от този проект ще бъде Илиян Мицански. Националът, който за последно игра в полския елитен „Корона“(Киелце) бе категоричен, че ще помага по всякакъв начин на отбора от родния му град. Дори ако трябва и като футболист. В понеделник вечер ръководството на „Вихрен“ свиква и специална пресконференция за да представи новия проект и ролята на Златинов и Мицански.

Очаква се това да бъде тласък за развитието на сандански футболен клуб, който след оттеглянето на Константин Динев изпадна в дълбока криза, каквато в момента тресе „Пирин“(Гоце Делчев) да речем и може да го доведе до закриване заради сериозни финансови задължения и липса на адекватна политика в последните години. Оказа се, че местната община в курортния град не може да се справи сама и се наложи отново благодетелят с името, на когото се свързват едни от най-големите успехи на „Вихрен“ да бъде помолен да се завърне на кормилото на любимия клуб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене