Свържете се с нас

ВИДЕО

ВИДЕО: Ротари клуб – Гоце Делчев с нов председател

Публикувано

на

Ротация на бордовете, извършиха в Ротари клуб в Гоце Делчев

Ротарианската 2016 – 2017-та бе богата и ползотворна – отчетоха членовете на Ротари клуба в Гоце Делчев при ежегодната ротация на бордовете на клуба при което бе даден и старт на новата 2017 – 2018 ротарианска година. Досегашният председател на неврокопските ротарианци, Стоян Стругов, предаде символите на председателството на Денис Шенгов, който пое председателската отговорност и обеща да бъде достоен продължител на работата на предшественикът си и с общи усилия да се продължи борбата за клубните каузи. Преди да предаде отговорността си на новия председател, господин Стругов припомни по-важните инициативи на клуба през изтеклата ротарианска година: Денят на будителите с литературен конкурс в който се включиха над 500 деца, коледния благотворителен бал, забавен шахматен турнир, денят на детето, посещението на „Изгубените български градове“ – Воден и Битоля, Манастира на св. Климент и Охридското езеро. Не бяха подминати и спортните успехи които жъне клубът в национални Ротари състезания.
Свой отчет за дейността си и ротация на борд екипа направиха и Интеракт – младежка организация спонсорирана от Ротари клуб Гоце Делчев.
На нашите многобройни зрители и читатели предлагаме разширен видео репортаж от церемонията по Ротацията на двете организации и старта на новата ротарианска година на гоцеделчевския Ротари клуб.

коментара

ВИДЕО

В Гоце Делчев има едни от най-добрите условия в България за развитие на детския хандбал

Публикувано

на

Среща на ръководството на хандбален клуб „Пирин 64“, Гоце Делчев и родителите на деца играещи в детския отбор, се проведе вчера в късния следобед в спортна зала Неврокоп арена. Срещата бе уважена и от кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов, както и от президента на ХК „Пирин 64“ и  народен представител в НС, Богдан Боцев. Идеята е тези срещи да станат ежегодни непосредствено преди старта на всеки нов състезателен сезон. Целта на срещите е да се запознаят родителите.

Новите екипи, с гарантирано италианско качество осигурени от неврокопският бизнесмен и бивш състезател от отбора на гоцеделчевския хандбален клуб, Иван Златинов, ръководството на клуба и деца от отбора представиха на родителите.

Треньорът на отбора, Николай Пиргов, изтъкна успехите на младите хадбалисти през миналия сезон. Тези успехи силно впечатлиха и управата на Българската федерация по хандбал…

 С бурни аплодисменти хората в залата посрещнаха съобщението на Николай Пиргов, за решението на УС на отбора за учредяване на възпоменателен турнир за деца до 14 години в памет на легендарият Атанас Карабельов, положил основите на хандбала в Гоце Делчев и за огромите заслуги на този спорт в издигането на спортната слава на града на национално ниво.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

С ВИДЕОТО НА СКАНДАЛА! Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Публикувано

на

Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Благоевград е град на студентите, град на младите,град на науката… Икономиката се развива, защото има студенти и града е образователен център. Когато обаче масовата практика стане, идваш в Благоевград плащаш си изпита и си тръгнеш, къде отива образованието, къде отива развитието…? Или всичко е просто една жълтина? Повече в новия епизод на предаването Свободни думи с Веселин Стаменов!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ