Васил Панайотов все още няма отбор

Васил Панайотов, който през последната половин година беше ключов играч на втородивизионния полски „Стал“(Миелец) заедно с Алекс Колев, е желан от няколко клуба

Сред кандидатите за подписа на родения в Гоце Делчев халф са „Дунав“ и „Локомотив“(Пловдив), както стана ясно днес. Самият той обаче даде да се разбере, че няма постигната договореност с тях, както се твърдеше по-рано, а така също и това, че има интерес към него и от страна на отбори в чужбина.

„Все още не мога да кажа къде ще играя. Има варианти. Да, знам за интерес на „Дунав“ и „Локомотив“(Пловдив), но за момента нищо конкретно. Възможно е също като Алекс да остана в Полша и да премина в клуб от Екстракласа“, коментира Васил Панайотов.

Атакуващият полузащитник изкара шест месеца в „Берое“, но записа само 3 мача и пое към Полша. В „Стал“ Панайотов бе основен футболист и след силните си изяви логично предизвика интереса на доста клубове.

Ако заиграе в България, то това ще се случи най-вероятно до края на тази седмица, след като повечето от тимовете в нашата страна започват предсезонна подготовка до 15. юни.

В кариерата си е играл още за „Завиша“(Бидгошч), „Агиа Напа“, „Пирин“(Гоце Делчев) и Шумен. Няма записан дебют за родния си „Левски“, чийто юноша е.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене