Васил Панайотов си тръгна от полския „Стал“(Миелец)

Роденият в Гоце Делчев халф отхвърли офертата на втородивизионния полски клуб за подновяване на договора си и става свободен агент
26-годишният полузащитник премина в полския втородивизионен клуб през зимата от „Берое“, където попадна в „черния списък“ на треньора Ферарио Спасов, без да му бъде дадена възможност да се докаже. Това обаче не попречи а неврокопчанина да се възроди и по най-подходящия начин да покаже на родения в Дупница бивш наставник на ЦСКА,“Литекс“, Монтана, „Етър“ и др., че е сгрешил в избора си. С пристигането си в новия си клуб, той определено бе сред футболистите, на които селекционерът Збигнев Смолка показа, че ще разчита, за да бъде спасен изпадналия в сериозн колапс тим на Миелец. Българинът оправда на повече от 100% доверието, което му бе възможено  и записа 15 мача във втория дял от местния шампионат, бе сред най-полезните играчи на „Стал“. също така Панайотов беше неизменен титуляр и един от най-постоянните играчи в състава, но предложението за продължаване на контракта му, което получи от поляците след края на сезона, не го удовлетворява финансово и той реши да напусне.

Халфът има две предложения от елитни български клубове, както и интерес от отбор от чужбина, но все още не е решил къде да продължи кариерата си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене