Мистерия в Югозапада! Викат врачки на помощ – жена влезе в лекарския кабинет, остави съпруга си да я чака, той изчезна без следа

Възрастен мъж изчезна от ДКЦ 1 в Дупница, докато съпругата му била в лекарския кабинет. Близките му търсят врачки да им каже къде е.

70-г. Малин Стоянов от село Баланово страда от деменция. Завчера съпругата му Стамболка го завела на лекар в ДКЦ 1 в Дупница, който се намира непосредствено до сградата на общината. Оставила го за минути пред кабинета, докато тя разговаряла с доктора, през това време Малин изчезнал.

Втори ден полицията в Дупница е вдигната на крак да издирва възрастния мъж, който бил облечен в черни дрехи, висок е и е с бяла коса. Синът, дъщерята и роднините го издирват безуспешно засега в целия град. Звънили са и на таксиметровите фирми, ако шофьорите го забележат, да позвънят на тел. 112 или в РУП.

След неуспешното търсене близките са се обърнали към местна врачка от Дупница, която да им каже дали е жив и къде да го намерят.

Преди да се пенсионира, Малин е работил в централна ремонтна база към „Мини Бобов дол”. Доскоро здравословно бил добре, но от няколко месеца започнал да губи на моменти паметта си. Възрастният мъж преди един месец отново изчезнал от дома си в с. Баланово и бил открит в кв. „Ценеви“ в Дупница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене