Аква Парк Благоевград открива Сезон ЛЯТО 2017 на 1 юни с ексклузивно ниски цени и много изненади!

Единственият по рода си воден атракцион в Югозападна България ОТВАРЯ ВРАТИ на 1. 06. 2017 г. /четвъртък/ и подарява на всички свои посетители безплатен вход в деня на откриването.

Аква Парк Благоевград посвещава откриването на сезона на най-важните си гости ДЕЦАТА. По случай 1 юни искаме да зарадваме нашите малки приятели, като им поднесем палитра от интересни занимания, неспирни игри и много положителни емоции със специалното участие на Детско – юношески фолклорен ансамбъл „Пиринска китка“ към Център за личностно развитие, Школа по балет с ръководител Красимира Митова и Детски фолклорен ансамбъл „Пиринче“. За усмивките ще се погрижат дижей и аниматори.

За сезон ЛЯТО 2017 управата на комплекс Аква Парк е запазила цената на входа от 5 лева, като продължение на тенденцията да предлага услуги на цени достъпни за всички. Изключително предложение за семействата е пакета Aqua Family на цена от само 10 лева за двама възрастни и две деца, включващ 2 шезлонга и чадър.

Този сезон основния акцент ще бъде към децата. Водните атракциони ще работят с удължено време през цялата седмица.

Помислили сме и за място, където нашите гости да утолят жаждата си в горещите летни дни. Два мокри бара предлагат разнообразие от разхладителни напитки и коктейли. За да бъде престоят Ви завършен новооткритата пицария LA PIZZA е на Ваше разположение. Пицарията предлага уютна обстановка, приятна атмосфера, меню с кулинарни изкушения и богат избор от напитки. Усмихнатият и приветлив персонал допълват чудесната атмосфера за една незабравима вечер или обяд в приятна компания. С капацитет от 90 места, пицарията е подходяща и за организиране на частни празненства и събития.

Не на последно място остава и безупречно чистата вода във водните басейни. Това е възможно благодарение на най-модерни технологии за пречистване, използвани в Аква Парк.

Атракционен воден парк с десетки забавления-това е Аква парк, Благоевград. Тук ще откриете забавления за Вас и Вашето семейство.

Заповядайте при нас за сезон ЛЯТО 2017. Прекарайте горещите летни дни в забава и прохлада!!!

Петя Георгиева

struma.com

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене