Хандбалният „Пирин“(Гоце Делчев) призова феновете си за подкрепа преди важния мач в събота

Става дума за мача от финалните серии за 3-4 място срещу „Чардафон“(Гарбово), който ще се играе от 15.00 в „Неврокоп Арена“

Двубоят е от изключителна важност за неврокопчани, които могат да изравнят резултата в победите от мачовете между двата тима във финалния етап, след като миналата седмица загубиха с 28:23 при гостуването си в „българския Манчестър“. Определянето на крайния победител в малкия и големия финал е при два успеха от три срещи, а при положителен изход от срещата, която ще се играе в съботния ден хората на Никоай Пиргов и техните съперници ще играят реванш след седмица. Неприятното в случая е, че домакин на реванша ще бъде отборът на „Чардафон“, а се видя в предния мач, че освен обективни причини за успеха им имаше и чисто субективни в лицето на съдиите, които не пропуснаха да им направят няколко реверанса.

„Каквото и да ни се случи в крайна сметка, за нас е важно да зарадваме нашите фенове и да не спираме да мечтаем и през следващата седмица. Именно заради това се нуждаем от подкрепата на нашите невероятни запалянковци, които показаха, че обичат отбора ни и го подкрепят безрезервно и до последния момент. Нещо, което е правило впечатление на всички, гостуващи в нашата зала. Именно заради това е и нашето огромно желание да ги зарадваме с една победа, каквато смятам, че не е невъзможна, а напълно реална опция. Призовавам нашите привърженици да напълнят залата и отново да изживее заедно незабравими минути. Все пак те са винаги част от нас, нашият осми играч, както неведнъж съм казвал“, коментира главният треньор на „Пирин“ Николай Пиргов.

Той няма проблеми с контузени и наказани състезатели като ще може да разчита на всички налични свои хандбалисти. Малки проблеми преди срещата имаха Марко Марков и младият вратар Александър Георгиев, които обаче за щастие отшумяха и те ще могат да бъдат на разположение на треньорския екип на „Пирин“(Гоце Делчев).

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене