Гоцеделчевски дядовци нападнаха баба в Сандански

Двама възрастни на по 76 години арестувани за грабеж

Гоцеделчевски дядовци нападнаха баба в Сандански, за да откраднат агне за Великден

Безпрецедентен грабеж разкриха полицаите в Сандански. Арестувани са 2-ма мъже на по 76 години, нападнали и ограбили търговка на великденски агнета. Инцидентът станал в късния следобед вчера, научи struma.com.

Възрастните мъже пристигнали от Гоце Делчев в Сандански, за да си купят агне от тяхна връстница. Нещо не се договорили за цената и се скарали. Тогава единият от дядовците хванал бабата за ръцете, извил ги зад гърба и и я стискал здраво, докато другият натоварил агнето, предмет на спора, в колата си. После двамата грабители избягали с мръсна газ. Часове по-късно обаче за задържани в Гоце Делчев.

Обяснили пред полицаите, че бабата правила опити да ги изнудва с цената затова се ядосали. Уж им обещала да го даде за определена сума, но като пристигнали започнала да шикалкави. „Трябваше да си покрия разходите от Гоце Делчев до Сандански, затова така действахме“, казали двамата арестувани, които предвид възрастта им предизвикаха умиление у полицаите, но престъплението си е чист грабеж, независимо, че не е осъзнат.

Припомняме, че вчера имаше и акция на полицаите в Сандански и Петрич, при която бяха задържани 4-има роми с откраднати 6 агнета.

П. Петров

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене