Свържете се с нас

Светско

420 абсолвенти от Факултета по педагогика на ЮЗУ получават дипломите си утре

Публикувано

на

Утре – 5 май, от 10:00 часа в Аулата на Учебен корпус – 1 на ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще се проведе тържествена церемония по случай връчването на дипломите на випуск 2016 от Факултета по педагогика.

Своите дипломи в празничния ден ще получат 420 абсолвенти в ОКС „бакалавър“ от специалностите „Педагогика“, „Предучилищна педагогика и чужд език“, „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Начална училищна педагогика и чужд език“, „Начална училищна педагогика“, „Социална педагогика“, „Специална педагогика“ и в ОКС „магистър“ от специалностите „Образователен мениджмънт“, „Информационни технологии при обучението в начална училищна възраст“, „Социална превенция и консултиране „, „Педагогика за надарени деца“, „Педагогическо взаимодействие с деца с проблемно поведение“, „Специална педагогика“, „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Предучилищна педагогика“, „Начална училищна педагогика“ и „Физическо възпитание и спорт“

По традиция отличниците на випуска ще получат плакет от ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“ доц. д-р Борислав Юруков за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Плакети, грамоти за отличен успех и социални дейности от Факултета по педагогика ще бъдат връчени от доц. д-р Траян Попкочев, доц. д-р Красимира Марулевска, доц. д-р Валери Цветков и проф. д-р Атанас Георгиев.

На тържествената церемония са поканени представители на общинското и областното ръководства, почетни професори, бивши декани, преподаватели с принос за издигане авторитета на Факултета по педагогика, директори на училища-партньори, учителски синдикати и партньори по проекти.

E79 News

коментара

Таблоид

Очакват ни два по-дълги уикенда

Публикувано

на

Два по-дълги уикенда ни очакват през септември.

Първият от тях е още в края на първата седмица на месеца.  Денят на Съединението – 6 септември, се пада в петък и се слива със събота и неделя.

Вторият тридневен уикенд ще бъде две седмици по-късно, когато ще отбележим Денят на независимостта – 22 септември. Тъй като празникът е в неделя, първия ден от следващата седмица също е обявен за почивен.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Община Благоевград осигурява 20 работни места за домашни помощници

Публикувано

на

Община Благоевград в качеството си на бенефициент по проект “Патронажна грижа в Община Благоевград”, финансиран по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020 г. осигурява 20 работни места за домашни помощници.

В рамките на 12 месеца Община Благоевград ще подкрепи 130 лица с увреждания и възрастни хора чрез предоставяне на интегрирани здравно-социални услуги в домашна среда. Услугите ще се предоставят от специализиран екип от здравни специалисти и домашни помощници.

Лицата, които могат да се възползват от предоставяните услуги по проекта са лица на възраст над 65 години, лица с валидно ЕР на ТЕЛК или медицински документ, лица с хронични заболявания, нуждаещи се от продължително наблюдение и здравна грижа, лица след оперативна интервенция и след хоспитализаця, нуждаещи се от краткосрочно наблюдение и здравни грижи и техните семейства.

Документите следва да се подават лично или чрез пълномощник, в община Благоевград, стая № 326, в срок до 30.08.2019 г.

Допълнителни разяснения могат да бъдат получени на телефони 073/884460.

Необходимите формуляри може да намерите на посочените линкове:

http://www.blgmun.com/cat124/3925/Obyavlenie_23082019.html

http://www.blgmun.com/cat124/3926/Obyavlenie-23082019.html

в сайта на Община Благоевград.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ