Трусовете в парламента продължават! Още един депутат изхвърча от властта!

И Дурхан Мустафа се отказва от мястото си в парламента. Това стана ясно от негово изявление

„Преди години влязох в политиката с убеждението, че за доверието на избирателите ни са важни идеите и погледът към бъдещето. До постигането на тази не толкова лесна задача стоеше израстването в политиката – израстване, постигнато с борба.Като човек, постигнал изборни победи в екип и с честно състезание, днес не мога да приема служебна победа, каквато би била влизането ми в Народното събрание след напускането на Камен Костадинов. Затова и взех решението да последвам неговия пример и да се откажа от мястото си на народен представител от Бургас”, коментира Мустафа.

Припомняме, че той трябваше да стане депутат след оставката на Костадинов, която пък дойде заради скандалите около Ангел Исаев. Последният бе избран с преференции с „феномена 9/9”, но отказа да изпълни повелята на ДПС да отстъпи мястото си в парламента, коментира Флагман. Отговорност за това пое Камен Костадинов, подавайки оставка като депутат.

Следващият в листата е Дурхан Мустафа. Днес той следваше да се положи клетва като народен представител, но вместо това също обяви оставката си като депутат. Това вероятно е следствие и от последвалите скандали в ДПС в Бургаско и разделението, което предизвиква той в региона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене