„Пирин“(Гоце Делчев) няма да разчита на двама свои състезатели за домакинството днес срещу „Балкан“(Ботевград)

На терена в днешния ден от 17.00 на Градския стадион няма да бъде друг от основните състезатели на отбора – Радослав Моллов, който е наказан и с мача срещу ботевградчани ще изтърпи санкцията си от два мача заради натрупаните 9 жълти картона
Извън сметките на Йордан Боздански остава и Милко Чаушев, който също отпада от групата на „Пирин“, след като малшансът продължи да го преследва и за пореден път ще трябва да бъде на мач, но като зрител, след като цяла седмица вирус го остави извън терена. 
В същото време „Пирин“(Гоце Делчев) ще бъде в ролята на арбитър за това кой ще изпадне от югозападната Трета лига. След като показа, че играе феърплей и не се даде на „Вихрен“(Сандански), макар и с 10 човека, побеждавайки ги с 2:1 в началото на месеца, спечелвайки първата си пролетна победа, сега пред неврокопчани ще стои задачата да докажат семе си отново. Това ще стане срещу „Балкан“(Ботевград), който е вторият, застрашен от изпадане тим, гостуващ в южния град с амбиция да вземе точки за спасяването на третодивизионния си статут.
За неврокопчани добрата новина е пък завръщането на острието Леон Илиев, който в последните мачове се разигра и показа значително израстване в сравнение с времето, когато пристигна в на Градския стадион. В предишния двубой при гостуването на „Чавдар“(Етополе) той отсъстваше от игра заради червения картон, който и изкара при домакинството срещу „Сливнишки герой“, когато нервите му не издържаха и си изкара две официални предупреждения в рамките на 7 минути.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене