Делян Пеевски номиниран от ДПС-Смолян за евродепутат

Делян Пеевски

Делян Пеевски е номиниран от областната структура на Движението за права и свободи (ДПС) в Смолян за евродепутат, съобщиха от пресцентъра на ДПС – Смолян.

Номинацията на депутата е едното от осемте предложения, които смолянската структура направи за евролистата на ДПС. Предложени са в листата да бъдат министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, председателят на младежката организация на движението Илхан Кючук и настоящият евродепутат проф. Владко Панайотов.

Номинирани са още Емине Гюлестан, която е съветник във Външно министерство, Севим Мусак, юристка от Мадан, Емилия Торманова – Сечкова от златоградското село Старцево, по професия счетоводител и Велин Велев – икономист от община Доспат.

Номинациите за евродепутати бяха обявени на разширеното областно събрание на ДПС – Смолян. В него взеха участие председателите на общинските структури, младежките лидери, представители на женските дружества и народният представител Мустафа Карадайъ.

Миналата седмица най-голямата областна структура на ДПС в страната, тази в Кърджали,също номинира Делян Пеевски за листата на движението за предстоящите евроизбори. Засега не е ясно дали Пеевски ще бъде включен в европейската листа на ДПС.

www.manager.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене