Начало Разследване Баща и син от Хаджидимово проговориха: Кирил Войнов нанесъл удара с металния...

Баща и син от Хаджидимово проговориха: Кирил Войнов нанесъл удара с металния кол по главата на брат си! Георги опериран, лекарите дават надежда

2091
3
СПОДЕЛИ

След няколкочасов престой зад решетките в полицейското управление на Гоце Делчев, баща и син Димитър и Кирил Войнови от Хаджидимово, които пребиха 32-годишния Георги, проговориха. Те обяснили пред полицаите какво точно се е случило вчера и как се стигнало до фаталната развръзка, при която със счупен череп в столична клиника, е ветеринарят Георги. Той е опериран още вчера, лекарите дават надежда, че състоянието му ще се подобри.
При разпитите стана ясно, че в попската фамилия -двамата братя от известно време враждували за имоти и наследство. Вчера враждата избуяла в скандал и бой. Братът на Георги, Кирил налетял на бой, двамата се сбили зверски, бащата грабнал прът, но Кирил го измъкнал от ръцете му и нанесъл удар върху главата на брат си. Бащата Димитър Войнов е местен свещеник. Вчера, според свидетели и показания на Георги в болницата в Гоце Делчев, бе съобщено, че ударът е нанесъл баща му. По-късно обаче Кирил призна, че той е счупил черепа на брат си.
Както и да е случаят скандализира Хаджидимово безкрайно, вчера това бе най-коментираната тема. Някой обвиняваха майката и бащата за отношенията между братята, защото толерирали сина си Кирил, за когото за съжаление хората не говорят добри неща. Георги е по-малкият син, добро момче, което роднините му не зачитали, казват хората.
Бащата отец Димитър и синът Кирил ще отговарят за нанесената тежка телесна повреда. Вероятно по тежки ще са обвиненията срещу Кирил, доказал, че е нанесъл удара с металния прът.
П. Попов

коментара

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. И двамата са свестни. Виновни са родителите на 100%! Враждата между братя се стопира в зародиш и се взема справедливо решение за делба. Не се подклажда с месеци, като се преписват имоти зад гърба на единия или другия! Кирил също не е лош- просто е по-шумен и емоционален от Георги.

  2. не пишете глупости първо се запознайте подробно със случея и тогава пишете какви репортери набедени сте не знам но нищо не става от вас

  3. Da eba tqhnata maika ta i na Dimitar ta i na kiro nali sichko im e razdeleno zakonno i dane e taka linse bii nai blizkiq chovek neahtasnici svineta debeli

Comments are closed.