„Пирин“(Гоце Делчев) загуби от „Беласица“ с 2:0. Радослав Моллов със счупен нос

„Комитите“ взеха заслужена победа срещу опонентите си, които отново не задоволиха с показаното на терена в среща от 25-ия кръг на Югозападната трета лига

Това бе второ поредно домакинство за момчетата на Николай Димитров-Джаич и втора поредна победа, след като в сряда „Беласица“ победи и „Германея“ с 1:0 на терена в село Коларово.

Головете за победата на домакините вкараха капитанът Владимир Кабранов в 12-тата и на юношата Тодор Кръстев в 83-тата минута на срещата. Успехът на петричани можеше да бъде и по-убедителна, за което им попречиха направените куп пропуски пред противниковата врата.
Гостите от Гоце Делчев, които имат само една победа тази пролет този път бяха много далече от обичайното си ниво. Едно единствено положение за цял мач- удар от фаул на Георги Самокишев след половин час игра. Опитният Радослав Моллов пък напусна игра през второто полувреме със счупен нос.
След този кръг „Беласица“ излезе на 3-то място във временното класиране с 51 точки, а неврокопчани са 8-ми с актив от 38 точки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене