Начало Рецепти Рецепта: Още през 1940 г. лекар създаде чудодейна напитка, която изхвърля токсините...

Рецепта: Още през 1940 г. лекар създаде чудодейна напитка, която изхвърля токсините от тялото!

301
0
СПОДЕЛИ

С нея ще изхвърлите 8 килограма токсини от вашето тегло и ще отприщите метаболизма ви да работи с невиждана скорост досега

Стенли Бъроуз създаде вълшебна напитка, с която да се справите с излишните килограми. Тайната – с нея ще изхвърлите 8 килограма токсини от вашето тегло. Напитката поддържа водния баланс в тялото, регулира имунната система и помага в процеса на храносмилането.

За правилното функциониране, и като цяло за здраво тяло, състоянието и работата на дебелото черво е от жизненоважно значение. Ако дебелото черво не работи правилно, токсичните отпадъци няма да бъдат отстранени от организма, а вместо това ще се абсорбират в организма.

Храни с лоша хранителна стойност, с ниско съдържание на витамини и ензими забавят този процес и до 70 часа.

Окончателните резултати от тази неприятна ситуация биха могли да бъдат много натрупани отпадъци в тялото. Запекът е най-честият признак, че има отпадъци в тялото. Когато имате запек, премахването на тези отпадъците е болезнено.

Най-разпространените симптоми на прекалено много токсични отпадъци са тези:

Имунна система – Кожен обрив, проблеми с уринарния тракт, вагинална инфекция, слаба имунна система.

Промени в настроението – Лоша памет, промени в настроението, тревожност, умора, депресия.

Болки в мускулите и ставите – Симптоми в храносмилателния тракт, болки в стомаха, лошо храносмилане, газове, диария, подуване на корема, запек.

Напитката, която ви предлагаме е разработена през 1940-та година от Стенли Бъроуз, известен лекар, който се е занимавал и с алтернативна медицина. Процесът на почистване трае 10-16 дни.

Съставки за напитката: 

3 литра филтрирана вода

1 супена лъжица лют червен пипер на прах

2 супени лъжици органичен кленов сироп

½ литър пресен лимонов сок.

Процес на изготвяне:

Всички съставки се смесват и се оставят в хладилника на тъмно и студено. Пие се 10 дни, поне 5-8 пъти на ден. Доза няма. Пие се толкова, колкото може да понесете, тъй като вкуса е доста пикантен. В случаите, в които тази напитка се употребява, това не са повече от 3 големи глътки. Желателно е съдът за съхранение да е стъклен.

Също така, етеричните масла са идеална подкрепа в процеса на детоксикация на организма. Ето какво можете да си подготвите за пиене:

Съставки:

10 капки ментово масло

сок от 1 пресен лимон

Процес на изготвяне:

Можете да сложите тази смес в 2,5 литра вода и я консумирате в продължение на 2 седмици. Пие се по една чаша сутрин и вечер на гладно.

Blitz.bg

коментара

loading...