Награждават най-добрия клас в Гоце Делчев

Конкурс „Най-добрият клас” организира Общинска комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Гоце Делчев. В него могат да участват всички класове в училищата на територията на общината.

Номинирането на класа се прави с мотивирано писмо от класния ръководител със следната информация – наименование на училището, клас, име, телефон за връзка, имейл на класния ръководител, брой на учениците в класа, общият успех на класа за първия учебен срок на учебната 2016/2017 година, брой допуснати неизвинени отсъствия и брой на извинените отсъствия за първия учебен срок на учебната 2016/2017 година. Трябва да има съдържание за отношенията между учениците в класа, както и за доброволчески, благотворителни или други инициативи, които класът е реализирал и/или проблеми, с които се е преборил чрез колективност, сътрудничество и задружно участие на учениците от класа; както и друга информация, която е относима към мотивацията за номинирането на класа в конкурса.

Всички номинирани кандидатури ще бъдат разгледани от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Гоце Делчев след 5 май, когато е крайният срок за подаването им. Победителите ще бъдат обявени от кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов, на церемонията по награждаване на отлични ученици и успешни учители при честването на 24 май. Наградата за победителите е двудневна екскурзия в избрана от тях дестинация в България. Всички номинирани класове ще получат грамоти за участие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене