Две безплатни прожекции в Кино «Парадизо»

Две безплатни прожекции на интересен документален филм, посветен на ранното детско развитие „Началото на живота” предстои да се прожектират в Кино «Парадизо» на 7-ми и 8-ми април /петък и събота/ от 12,00 ч. Филмът е създаден с подкрепата на УНИЦЕФ, а община Гоце Делчев, която е член от мрежата „Общини – приятели на детето” се включи в кампанията за подкрепа на ранното детско развитие и публичните прожекции, които се организират в цяла България. Филмът ще е най-интересен и полезен за родители на малки деца, педагози, психолози, а също така баби и дядовци, които помагат в грижите за децата.
Заедно с безплатните прожекции отново ще стартират и курсовете за родители от поредицата «Работилници за родители» на УНИЦЕФ по проекта «Да пораснем заедно». Работилниците за родители ще започнат на 7.04.2017 г. от 17,00 ч. в залата на Община Гоце Делчев.
Всички желаещи родители могат да се записват за участие в новите две групи като се обадят на телефоните на обучителите – тел. 0877382227 и тел. 0899153307.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене