Росен Петров-Животното: Ще подам жалба за клевета. Няма да имам проблем да я осъдя, защото всяка една нейна дума е клевета!!!

Лидерът на агитката на ЦСКА – Росен Петров-Животното, даде своето мнение за случилото се вчера на „Българска армия“

Фенът бе обвинен, че е тормозил и заплашвал синдик Дора Милева, което самата тя потвърди днес.

„Ще подам жалба за клевета. Няма да имам проблем да я осъдя, защото всяка една нейна дума е клевета. Тя твърди, че съм я заплашвал. Съвсем отговорно заявявам, че хората, които присъствахме на търга, по никакъв начин не съм я доближавал. Да, влязох към 14,30 доста след края на всичко. В момента, в който влязох имаше 20 човека плюс двама висшестоящи полицаи. Ако съм я заплашил пред полицията, съвсем нормално е да ме арестуват. Ще се стигне до дело и ще призова двамата полицаи. Целта е да ударят по ЦСКА и по мен, като един от лидерите. Това не е от вчера, понеже малко висях 2 години зад решетките“, коментира Росен Петров пред livesport.bg.

„Казах и единствено от името на Господ, че ще я накаже, че ще си плати, ще накаже и нея, и семейството и, и дъщеря и, и внуците, защото се гаври с половин България. Това е единствената заплаха, която съм отправил през цялото време“, добави още Животното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене