Прецедент в благоевградската „А“ ОФГ

Става дума за това, че за първи път в историята на най-ниското ниво на футбола в област Благоевград, аматьори ще се срещнат на осветление

Това ще бъдат тимовете на „Левски“(Крупник) и Белица, които ще влязат в аналите на аматьорския спорт мач на осветление. Тази неделя, 2-ри април, футболистите на двата отбора ще излязат един срещу друг в среща от 13-ти кръг на „А“ ОФГ Благоевград на терена на градския стадион в Симитли. Това се случва, след като бе получено специално разрешение от общинското ръководство на Симитли и кмета Апостол Апостолов. Това може да се окаже първи път и за повечето от футболистите а двата отбора, които по-скоро са гледали мачове по телевизията на осветление. Двубоят е предвиден за неделя в 18:30 часа, за когато бе насрочен със специално разрешение на ОС на БФС в Благоевград.

Иначе се очаква срещата да се превърне в своеобразно дерби между тимовете мераклии за първата позиция в „А“ ОФГ или по-точно подгласници на „Места“(Хаджидимово), който е лидер в класирането без нито една загуба към момента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене