„Септември“(Симитли) разгроми „Рилски спортист“ в Самоков

Това се случи с респектиращото 4:0 в отложения мач, поради лошите метеорологични условия преди няколко седмици

Симитличани излязоха гости в срещата, която се състоя в Самоков и разгромиха противника с 4:0. Първото попадение дойде още в 25-тата минута, когато Анатоли Лулейски откри резултата за 1:0. Доста ситуации, които можеха да покачат резултата пропуснаха футболистите на Спас Стоименов до края на първата част, като част от тях бяха изпуснати от Луулейски и Топузов.

Втората част на мача, започна с дузпа, в полза на симитличани, която бе изпълнена отлично от Андон Гущеров и резултата стана 2:0. В 55-тата минута, старши-треньорът Стоименов направи и смяна в редиците си, като на мястото на Асен Топузов в игра влезе Ибрахим Алим. Силната игра на момчетата от Симитли продължи като в 70-тата минута Борислав Хазуров направи резултата класически 3:0.

Веднага след това, на терена излезе Боби Сандев на мястото на Николай Стоилков, а в 75-тата минута, Борислав Хазуров бе заменен от Смаил Креболиев. Последната 90-та минута се оказа решаваща в мач, в който победата на „Септември“(Симитли) бе много важна. Тогава Гущеров реализира победния 4-ти гол за гостите.

Спас Стоименов изрази искрената си радост от победата, като заяви :„ Доволен съм много от момчетата, играят както трябва . За нас тези 3 точки бяха много важни, в момента играем мач за мач, така че всеки 3 точки са ни много важни. Искам и знам, че ще продължаваме да играем в същия дух и с желание“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене