Поредното лъжливо внушение на вестник Струма лъсна! Асим Адемов пред toppresa.com: А може някой сега да каже, че съм станал и член на Ислямска държава…

Тази сутрин малотиражката вестинк Струма писа поредното си лъжливо внушение. Статията, която ние от информационна агенция toppresa.com, коректно цитирахме със заглавие – „Бившият зам. областен управител А. Адемов, обиден, напуснал ГЕРБ, не работил за победата“. Вътре статията, точно в стила на старата манипулативна югозападна журналистика, се цели да се внуши, че Адемов е напуснал партията, уж, за да се избърше част от срама е публикувано и становище на Адемов, който той твърди, че не е дал само и единствено пред toppresa.com Асим Адемов даде официално становище относно лъжливите манипулации, които явно вече са стил на вестник „Струма“. Ето какво каза Адемов: Напуснал съм бил ГЕРБ? От вчера насам приятели ме питат дали това е истина. Аз не знам да съм направил нещо подобно. А може някой сега да каже, че съм станал и член на Ислямска държава… Пак без аз да знам! Но знам, че съм лоялен член на ГЕРБ. За изненада и за онези членове на партията ни, на които това не им харесва!

П. С. – Уважаеми колеги от вестник „Струма„, измисляте си интервю – ок. Жълтеете – ок. Но толкова долно да паднете за да правите такива евтини внушения, та на и малкото останали Ваши читатели да им се доповръща… Заглавието няма нищо общо с текста. Долна поръчка- Стигнахте дъното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене