Заключително обръщение на Богдан Боцев към избирателите

Скъпи приятели и съмишленици,

Днес, в последния ден от предизборната кампания, бих искал да Ви попитам:

Доволни ли сте от начина по който живеете?

Харесва ли ви ситуацията в държавата ни?

Сигурен съм, че повечето от вас ще отговорят, че не живеят добре и не им харесва България в момента. Какво е решението? – Да поискаме промяна!

В живота си понякога правим съдбоносни избори и взимаме решения, които го определят за години наред. Сега ни предстои да направим точно това. От това, как ще гласуваме на 26 март зависи дали ще продължим да живеем в страната на мутрите, полицейщината, милиардите заеми и липсата на грижа за обикновения човек, или ще ПОИСКАМЕ ПРОМЯНАТА и ще я получим. А промяната е повече от наложителна и сега е моментът за нея.

Преди един месец, в началото на кампанията, си пожелах тя да бъде  толерантна и позитивна, в нея да няма разделение и омраза, а само и единствено сблъсък на идеи! За мен тя бе точно такава! Срещнах се с много хора, чух всеки от Вас, дадохте ми ценни съвети, идеи и препоръки, получих и градивна критика, но най-вече – Вие ми дарихте много положителна енергия, почувствах желанието Ви и нуждата от промяна във всеки от Вас, заедно със силната Ви вяра, че тя ще се случи!

Този път нямаме право на грешки и експерименти с предизвестен край!

Ние можем и трябва да вземем съдбата в ръцете си!

За да променим живота си, без да се сърдим на някого или нещо, трябва ясно и категорично да го направим – НА 26 МАРТ, С ВСЕКИ ВАШ ГЛАС С НОМЕР 10 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА И С ПРЕФЕРЕНЦИЯ НОМЕР 3!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене