Димитър Делчев: Всеки десен глас извън “РБ – Глас народен” отива за БСП

Всеки десен глас извън “Реформаторски блок – Глас народен” отива при БСП, тъй като единственият представител на десните избиратели в парламента ще бъдем ние, каза Димитър Делчев, водач на листата на “Реформаторски блок – Глас народен” в Благоевградска област.
Всеки глас за отломки, наричащи себе си десни, които няма да минат 4% бариера, ще бъде разпределен между големите партии. Така на практика гласовете на десни избиратели ще помогнат на БСП и ДПС да увеличат представителството си в парламента, поясни Делчев и заяви, че правилният избор за десните избиратели е обединената десница в лицето на “Реформаторски блок – Глас народен”.
Относно кампанията на Реформаторите в Благоевградско водачът на листата каза, че за последните седмици е изминал над 6000 км в областта и успял да се запознае с проблемите в региона. Специфики има, но общият проблем е липсата на работа за младите хора и обезлюдяването, затова трябва да се положат огромни усилия за развитие на икономиката в Благоевградско, допълни той.
Всеки местен проблем ще бъде част от моя дневен ред като народен представител, без значение дали е картелът на прекупвачите на зеленчуци, плодове и тютюн, или е липсата на автогара, или отварянето на ГКПП при Клепало. Моята основна цел е повече хора да живеят по-добре и с общи усилия ще го постигнем, заяви той и допълни, че първото действие на Реформаторите ще бъде внасянето на антикорупционния закон, за да се спре източването на държавата и да има повече пари за хората.
Той подчерта, че с мярката за намаляване на ДДС от 20 на 18% над 1 млрд. лв. ще останат в джоба на гражданите. Делчев определи образованието, здравеопазването и сигурността като приоритети на  Реформаторите в следващия парламент.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене