Димитър Делчев в Петрич: Всеки десен глас извън

Всеки десен глас извън „Реформаторски блок – Глас народен“ отива при БСП, тъй като единственият представител на десните избиратели в парламента ще бъдем ние, каза в Петрич Димитър Делчев, водач на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ в Благоевградска област.

Всеки глас за отломки, наричащи себе си десни, които няма да минат 4% бариера, ще бъде разпределен между големите партии. Така на практика гласовете на десни избиратели ще помогнат на БСП и ДПС да увеличат представителството си в парламента, поясни Делчев.

Според думите му „РБ – Глас народен“ е единствената политическа сила, която в следващия парламент няма да се подаде на натиска за съставяне на правителство на БСП и ще бъде гарант за евроатлантическия курс на страната, противно на желанията на Нинова и компания.

Не приемам червени агенти като Томов да тикат страната към Русия. Повече от век България е независима държава, която взема сама решенията и ще продължи да бъде такава, тъй като популистките обещания на БСП няма да им помогнат да вземат властта, изрази увереност Делчев. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене