ВИДЕО: Малшансът и вратарят на гостите попречиха на „Пирин“ да победи „Рилски спортист“

Отборът на „Пирин“(Гоце Делчев) продължава да бъде без победа тази пролет, след като завършиха 2:2 у дома срещу „Рилски спортист“

За това могат да се сърдят на късмета, след като на 2 пъти гредите покриха съперника, а така също и на вратаря на самоковци Марио Райчев, който направи отлични спасявания, за това домакините да нямат все още победа в 6 поредни срещи. За домакините добре играха и Живко Грозданов, и Ани Петков и Мариян Ловков, но ясно си пролича липсата на реализатор.

Неврокопчани  започнаха по-добре мача , натиснаха своя съперник, но бяха попарени в 31-та минута. Тогава при опит за центриране Виктор Младенов изненада вратаря Костадин Янев и откри резултата.

Пирин изравни в 49-тата минута когато Мариян Ловков свали добре една топка и Леон Илиев изравни. След час игра обаче неостаряващия Васил Киров от фаул изведе отново напред Рилецо. Бившият футболист на Марек, Славия, Литекс и Локомотив Мездра и на 41 години продължава да играе силно и да бележи важни голове за отбора си. До края на мача натиска на домакините стана много силен , но Грозданов удари две греди, преди да донесе точката на своя отбор в добавеното време. Преди това Росен Йорданов удари греда и за гостите от Самоков.

На многобройните си зрители и читатели Топ Преса предлага запис от най-интересните моменти на мача.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене