В Горно Краище хиляди направиха достойния си избор – Обединение ДОСТ

Вълната на Обединение ДОСТ завладя и село Горно Краище, община Белица, където над хиляди смели български граждани се събраха на предизборния митинг, за да чуят посланията на кандидат-депутатите за Благоевградска област и на водача Хюсеин Хафъзов.

„Гласувайте смело, по съвет и със сърцето си. Преодолейте страха и не се поддавайте на внушенията, че някой може да ви манипулира. Напротив, бъдете дръзки и свободни, защото вие сами определяте съдбата си. А всички ние заедно ще се справим, защото си вярваме“, призова Хафъзов хилядите симпатизанти, съмишленици и приятели от цяла община Белица, които се събраха за срещата в Горно Краище.

 „В следващите четири години ние ще служим вярно на вас, обикновените хора, а не на олигархията. Ще скъсаме обръчите от корупция, които години наред ви задушават, защото е време за смяна на статуквото“, увери водачът на депутатската листа на Обединение ДОСТ.

Хафъзов помоли жителите на Горно Краище да не се поддават на манипулации и да не позволяват някой друг да определя съдбата и бъдещето на децата им.

„В края на една предизборна кампания, в която не само всички партии, но и целият държавен апарат се включи в една наказателната акция за унищожаването на Обединение ДОСТ, аз ви призовавам да останем единни, смели и сплотени, защото само така ще се противопоставим на олигархичното зло, пред което е изправено цялото българско общество. Ние няма да предадем вас и общата ни кауза – да изградим равноправна и европейска България“, обеща Хюсеин Хафъзов.

Той бе категоричен, че никой не е по-голям от своя народ и никой не е по-голям от свободата, защото това са основните стълбове на всяка една демократична държава.

Жителите на Горно Краище разговаряха с кандидат-депутатите на Обединение ДОСТ и поставиха своите проблеми. Възрастните поискаха по-високи пенсии и повече сигурност, а младите – работа, възможност за реализация, европейско здравеопазване и добра инфраструктура.  И млади, и стари обаче бяха единодушни, че е дошло време да вземат съдбата си в свои ръце и да подкрепят отбора на Обединение ДОСТ.

Предизборната среща в Горно Краище се превърна в истински празник, когато на сцената и излезе талантливата певица от телевизионния формат „Гласът на България“ – Ати Молова. Младата изпълнителка успя да разлюлее сърцата на всички присъстващи на площада, а кандидат-депутатите на Обединение ДОСТ обещаха да пренесат тази енергия и в Народното събрание, за да се чуе там думата на Горно Краище и на Благоевградска област.

„Аз имам една мисия в живота си и затова съм сред вас, за да ви помоля да ме последвате в тази мисия – да съхраним нашата идентичност, нашата култура и нашата общност. Отворете си широко сърцата не само за политиката, не само за Обединение ДОСТ, а за идеала, който имаха нашите деди и който трябва да го предадем на младите хора – да живеем честно, достойно и равноправно в демократична България. Моля ви за подкрепа именно за този идеал“, призова Хафъзов, а множеството в Горно Краище отговори с бурни аплодисменти.

По думите му 26 март не е само ден за избор на политически партии, а ще бъде преломен момент, защото хората в община Белица ще дадат категорична заявка, че няма да се поддадат на натиск и заплахи и ще изберат Обединение ДОСТ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене