Вдигат пенсиите в „Стани богат“

Militza & Gero

Герасим Георгиев – Геро и Милица Гладнишка „пренасят” духа на Бай Ганьо в студиото на шоуто

4 април 2014 г. София. Вдигат пенсиите в „Стани богат”. Ексклузивно в студиото на Ники Кънчев тази вечер младото поколение ще обещае безпрецедентни социални мерки – увеличение на пенсиите на 700 евро.

Ivo Indzhev & Samuil Petkanov

Новина или Не!Новина? Отговорът ще разберем довечера в 21.00 ч., когато на стола на богатството ще седнат създателят на Не!Новините Самуил Петканов и журналистът Иво Инджев. В разговор за свободата на медиите и силата на словото, двамата ще говорят без задръжки – за журналистиката и Не!Журналистиката, за ролята на интернет и може ли той да променя събития и да поражда революции. Вдъхновен от добрата новина за 700 евро пенсия, водещият Ники Кънчев ще поиска и още нещо… В търсене на верните отговори, Иво Инджев и Самуил Петканов ще трябва да си припомнят къде се намира улица Консервна и кой е „късметлията”, номиниран за награда 81 пъти и останал без награда… 81 пъти.

Ivo Indzhev & Samuil Petkanov_Stani bogat

Двама големи актьори ще направят голяма игра и още по-голяма забава в студиото на „Стани богат” тази вечер – чаровната Милица Гладнишка и неустоимият Герасим Георгиев – Геро. „Приемам подкупи всякакви – особено сладкиши”, без никакви скрупули ще признае Милица, възмутена от факта, че нито един участник от „Като две капки вода” досега не се е опитал да я купи. За разлика от звездите в шоуто обаче нейните съседи ще се окажат доста по-съобразителни… откакто e в ролята на жури, те са станали изключително мили и любезни. Герасим Георгиев – Геро, направил страхотна роля като Ганьо Балкански, ще докаже, че героят на Алеко не само е жив, но дори ще „влезе” за малко в студиото – Милица, Геро и дори Ники Кънчев ще признаят как всеки един от тях поне веднъж в живота си е бил в ситуацията „Бай Ганьо в чужбина” и защо тоалетната е мястото, където културните различия проличават с най-голяма сила.

Militza & Gero_Stani bogat

Може ли двама журналисти да бъдат репресирани в студиото на „Стани богат”? В кой футболен клуб би искал да играе Геро поне за 2 седмици и колко гладна за въпроси може да бъде Милица Гладнишка?

Отговорите в „Стани богат” – тази вечер, 4 април, 21.00 ч. по Нова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене