Учениците от гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“ ще участват в междуучилищния футболен турнир за „Купата на Coca-Cola” в Благоевград

Възпитаниците на елитното неврокопско училище ще се включат в надпреварата с амбициите за повече от достойно представяне

Надпреварата ще започне тази събота в спортен комплекс „Арена парк”  в Благоевград, от 10.00 часа, ще се проведат първите мачове от междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola”. Един срещу друг в битка за голямата награда, която е повече от привлекателна. Тя ще бъде участие в спортен лагер във футболната база на „Спортинг“, Лисабон ще се изправят учениците на ПМГ „Яне Сандански“ в компанията на свои връстници от още 20 училища от региона.

Тази година надпреварата ще бъде оспорвана – над 330 училища от 10 общини в страната ще спорят за най-желания футболен трофей. Финалът ще се проведе между 9 и 11 юни 2017 г. в Русе, където ще стане ясен големият победител в тазгодишното издание на „Купата на Coca-Cola”.

Не само участниците ще бъдат завладени от емоции по време на регионалния турнир в Благоевград. За всички, които дойдат да подкрепят своя любим отбор ще има безброй изненади, активности, награди и предизвикателства. В най-оспорвания FIFA турнир ще премерят сили всички фенове на виртуалната футболна игра, а шампионът Станислав WickyBG Чакъров ще дава напътствия на всеки, който се включи. Наградата ще бъде като за шампиони – посещение на най-голямото изложение в Европа за забавления и интерактивни игри Gamescom в Кьолн, Германия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене