Десислава от Крупник реши: Ще гласувам за Ст. Апостолов, ето защо

Тя е на 24. Млада, образована, мечтае и се усъвършенства, за да има самочувствие по пътя към мечтите си и смелост още да мечтае. Специалист е по българска филология, с квалификация за учител.

От Крупник е семейството й, и тя, и сега, живее там. И има щастието да намира реализация. Десислава Иванова е технически сътрудник в кметството в село Крупник. „Не работя по специалността си, но работя. Шансът да започна работа всъщност ми помогна да разбера, че всъщност не като учител по български език искам да работя. Общественият сектор и администрацията е мястото, в което искам да се реализирам. Затова и уча, в момента надграждам образованието си с магистърска програма „Управление на човешки ресурси“, разказва Десислава.

И не бихме споделили разговора си с нея, ако не ни изненада с коментара си за предстоящите избори. Иначе до тук – млад, амбициозен човек, с надежда и вяра. Млада, с мнение и, естествено гласува. Винаги. И не гледа към Терминал 2. Вярва, че и тук има надежда. И в България има живот.

Този път изборите за Деси са по-различни. Тя знае за кого ще даде гласа си още при обявяването на листите и кандидатите. „Този път за мен няма кампания“, казва тя. Иначе не е партийно пристрастна, нито членува в партия в ляво или дясно. „Винаги съм избирала според човека, кандидата. Не е определящото от коя партия е“.

За Десислава този месец няма кампания, не се интересува кои похабени от избори политици какво говорят. Няма да има и ден за размисъл за нея на 25-ти март. Нейният избор е категоричен, убедителен, мотивиран – Стефан Апостолов – от гражданската квота в листата на партия ГЕРБ – 11/22.

„Той е. Човек, който ще споделя идеите ни не само в личен разговор, а с хора и в среда, където можем да бъдем чути. А така – и ние да имаме принос, да сме полезни за развитието на селото, града, общината, държавата ни. И някой мисли, че му прави лоша услуга, казвайки, че не е политик. Добре, не е политик. Но е човек. Това, което пропускат да бъдат мнозина от политиците и престават да разбират хората. Ние сме малка община и се познаваме. Споделям мнението на мои връстници, че е взел най-доброто от родителите си, които познаваме всички в община Симитли. Стефан е и спортист, а спортът възпитава по различен начин, учи на честна игра, дава борбен дух и здраве. Със Стефан Апостолов като депутат Симитли ще спечели, общината ще спечели, регионът ще има народен представител.“

„Защо съм убедена в избора си? Стефан има потенциал“, категорична е Десислава Иванова.

Стефан Апостолов е от гражданската квота, номер 22 в листата на партия ГЕРБ- номер 11 в интегралната бюлетина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене