ЗВЕЗДНО!!! Лионел Меси идва в София за мача на Димитър Бербатов!

За мнозина е като сън, но аржентинският магьосник може да вземе участие в звездния мач на Димитър Бербатов и Луиш Фиго в София

Бившият ни национал стяга големи изненади за срещата. Както е известно, неговата фондация и тази на друг легендарен европейски футболист – Луиш Фиго, организират благотворителен двубой, който ще се състои на 14 юни на Националния стадион „Васил Левски“. Идеята на Митко и на португалската звезда е да съберат възможно най-известните играчи от Европа и в света. Вече станаха ясни имената на някои от тях, като първи прие поканата исполинът на „Манчестър Юнайтед“ и уелския футбол Райън Гигс.

Бербатов мечтае да доведе двамата най-обичани футболисти в света в момента – Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Португалецът вече е идвал у нас. Той с игра с екипа на „Реал“(Мадрид) срещу „Лудогорец“ в среща от груповата фаза на Шампионската лига през есента на 2014 година. Кракът на гениалния аржентинец обаче не е стъпвал в България.

Митко вече е имал разговор с Роналдо и го е поканил на двубоя. Същото е сторил и Фиго. Кристиано все още не е дал утвърдителен отговор, като на този етап шансовете да вземе участие в предстоящия благотворителен мач са 50:50.

„Нито е потвърди, нито пък е отказал. Просто е заявил, че ще трябва да си помисли. Обещал е най-късно до края на март да даде своя отговор“, заявиха източници на Шоу.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене