ЕКСКЛУЗИВНО!!! Лили Иванова се отказва

Това бе тиражирано в публичното пространство, но бе уточнено, че не се отказва от пеенето, а от … пластичните операции

Лили Иванова слага край на хирургическите интервенции, на които се подлага от години, за да запази младостта си. Естрадната прима взе това решение малко преди да навърши 78 години.

На 24 април тя има рожден ден. По повод събитието примата вече е в трескава подготовка. Тя иска да посрещне рождения си ден в блестяща форма. От месеци звездата обикаля козметичните салони и изпробва най-новите разкрасителни процедури.

Тя е решила вече да поддържа кожата си единствено с тези методи и се е отказала напълно от всички хирургически интервенции. Звездата от Кубрат е категорична, че подобни процедури не са подходящи за нейната възраст и време да заложи на по-щадящи методи.

Именно на един от тези методи тя разчита в грижата за кожата на лицето си. Преди няколко дни обичаната изпълнителка се е подложила на подмладяваща процедура с лазер. Манипулацията протича без болка за пациента, тъй като преди това се нанася обезболяващ крем. Но резултатът е поразителен.

Само за една процедура Лили Иванова е платила 3000 лв. Но е категорична, че ще повтори, тъй като е очарована от ефекта.

Примата е подновила и филърите в устните си. За тяхната мекота и плътност тя разчита на хиалуронова киселина. След лазерната терапия Лили Иванова се е подложила и на тази процедура.

В грижата за косата примата разчита на друг популярен метод – мезотерапия, пише Пик. Благодарение на него тя бори косопада. Методът представлява инжектиране в космения фоликул на вещества, необходими за неговото пълноценно развитие.

Лили Иванова има още една малка тайна, на която разчита в грижата за лицето си. Тя използва скъпо френско мазило, което мигновено освежава кожата и повдига контура. Към този крем звездата прибягва единствено преди сценична изява, тъй като той не е предназначен за ежедневно ползване.

 

 

 

 

 

 

bradva

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене