Адвокат Аврамова живее в ужас пети месец и пита: Кое дава право на собствените ми родители, само защото са отгледали детето на дъщеря си да управляват живота й, криейки се зад внучето си!

„Уважаеми съграждани, пиша тези редове плачейки за загубата на единственото си дете – Константин, който ежедневно е настройван срещу мен от неговите баба и дядо – Лидия и Иван Аврамови, на които съм благодарна до гроб за грижите към него. Въпросът е, обаче дали те трябва да използват това срещу мен-неговата майка.“

Toвяа пише адвокат Райна Аврамова от Разлог в драматично свое открито писмо.

„Сключих брак с бащата на единственият ми мечтан син на 24.05.2003 год. (специално подбрах датата), ноооо…, се оказа че бащата не може да осигури майчинството ми – продължава юристката. „Никога няма да забравя как баба ми по майчина линия ми изпрати пари от и без това нищожната си пенсия, за да платя тока на жилището, в което живеехме аз, детето, свекърва ми, брата на съпруга ми и неговата приятелка, измежду торби с боклук, обстановка на панелка от соца и пълзящи хлебарки. Това ме принуди да дам синът си за отглеждане в Разлог при родителите ми. Вярвах, че това е най-доброто ми решение, но грешах посещавахме със съпругът ми Константин през уикенд. Чувствах се ужасно, все едно сме го оставили в сиропиталище и го посещаваме за свиждане, но преглъщах в името на това да съградя в София, така любимият дом за синът ни. Константин стана на 7 години и трябваше да започне първи клас. Записахме го в елитно училище в София, но с него дойде и баба му – Лидия Аврамова. Уж първоначално докато свикне Константин в големия град, нооооо…., остана почти до развода ми.
През цялото време докато живееш с мен и съпругът ми, Лидия Аврамова направи всичко възможно да влоши семейните ни отношения-вдигайки скандали на съпругът ми за всичко и обявявайки му, че аз ще се разведа с него. Това се и случи през 2015 година.
Първоначално Константин заживя с мен (такива беше и одобреното от съда споразумение по делото за развод), докато аз не се запознах с друг мъж. Първоначално всичко беше наред, докато родителите ми решиха, че този нов мъж не става и не отнеха синът ми от мен, като го заведоха да живее при баща му. Беше ми много тежко, ноооо….. нямах избор.
В един момент дойде зимата на 2016 година и майка ми Лидия Аврамова реши, че трябва да върне синът ми при мен( както тя се изразява ), като условието беше да се разделя с въпросния мъж, защото синът ми не го иска.
Разделих се с този мъж в името на детето си, но родителите ми решиха, че това не е така и започнаха ежедневен тормоз-къде ходя през деня и с кой се виждам, използвайки влиянието над синът ми и му внушаваха ужасни неща за мен, отричаха се от мен, искаха да не им нося фамилията, наричаха ме патологичен лъжец. Казваха, че хората от Разлог ги подкрепят и им казвали насила да ме водят в психиатрична клиника, майка ми отказваше да се прибере при баща ми в Разлог(дори сестра ми ме обвиняваше, че съм им разбила семейния живот, държейки майка ми София, което не е вярно).
Вече 5 месеца живея в ужас. Синът ми под въздействието на родителите ми и баща ми Иван Аврамов ( който му обещава, че ще го вземе в Разлог) не ме брой, че съм жива и негова майка. Питам се през сълзи, кое дава право на собствени родители само защото са отгледали дето на дъщеря си да управляват живота й, криейки се зад внучето си!

 

 

 

 

 

razlog.info

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене