Свържете се с нас

Светско

Минка Капитанова поздрави за 8-и март служителките в общината, дамите от пенсионерския клуб и детските учителки в Дебрен и Дъбница

Публикувано

на

Кметът на община Гърмен Минка Капитанова по случай Международния ден на жената – 8-и март, удостои с уважение, цветя и скромна почерпка дамите от пенсионерския клуб в Гърмен.На празничната раздумка Капитанова пожела на възрастните жени много здраве, внимание и уважение от най-близките им хора в демействата, както и спокойни старини.

Да поздрави дамите от администрацията си и да им поднесе цветя по случай 8-и март, гарнирани с уважение, кметицата събра в кабинета си цялата женска гвардия общински служителки.

Към нежната част от работещите в гърменската администрация се присъединиха и няколкото мъже от различните отдели и дирекции, които от своя страна поздравиха празнуващите си колежки ведно с кмета Минка Капитанова.

Много цветя и добри пожелания приеха от кмета си дамите от администрацията в Гърмен, които също изсипаха своите като пролетен дъжд върху Капитанова.

С много емоции, детски усмивки, красива програма, игри и сърдечни пожелания посрещнаха в Деня на жената Минка Капитанова и децата, учителите и персоналът от двете детски заведения ОДЗ „Пролет“ в с. Дъбница и ДГ „Никола Вапцаров“ в с. Дебрен.

Кметицата подари много цветя на учителките и жените от персонала, които също й върнаха красивия жест.

„Този 8-и март бе един от най-хубавите и емоционални празници за мен. Изключително щастлива се почувствах от празничния заряд, с който ме посрещнаха в двете детски градини, жените от общинската администрация и възрастните пенсионерки и за пореден път се убедих, че именно в това се състои богатството, което трябва да се стремим да трупаме всички като положителен и най-вече човешки капитал“, коментира осмомартенските инициативи в Гърмен Минка Капитанова.

коментара

Таблоид

Очакват ни два по-дълги уикенда

Публикувано

на

Два по-дълги уикенда ни очакват през септември.

Първият от тях е още в края на първата седмица на месеца.  Денят на Съединението – 6 септември, се пада в петък и се слива със събота и неделя.

Вторият тридневен уикенд ще бъде две седмици по-късно, когато ще отбележим Денят на независимостта – 22 септември. Тъй като празникът е в неделя, първия ден от следващата седмица също е обявен за почивен.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Община Благоевград осигурява 20 работни места за домашни помощници

Публикувано

на

Община Благоевград в качеството си на бенефициент по проект “Патронажна грижа в Община Благоевград”, финансиран по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020 г. осигурява 20 работни места за домашни помощници.

В рамките на 12 месеца Община Благоевград ще подкрепи 130 лица с увреждания и възрастни хора чрез предоставяне на интегрирани здравно-социални услуги в домашна среда. Услугите ще се предоставят от специализиран екип от здравни специалисти и домашни помощници.

Лицата, които могат да се възползват от предоставяните услуги по проекта са лица на възраст над 65 години, лица с валидно ЕР на ТЕЛК или медицински документ, лица с хронични заболявания, нуждаещи се от продължително наблюдение и здравна грижа, лица след оперативна интервенция и след хоспитализаця, нуждаещи се от краткосрочно наблюдение и здравни грижи и техните семейства.

Документите следва да се подават лично или чрез пълномощник, в община Благоевград, стая № 326, в срок до 30.08.2019 г.

Допълнителни разяснения могат да бъдат получени на телефони 073/884460.

Необходимите формуляри може да намерите на посочените линкове:

http://www.blgmun.com/cat124/3925/Obyavlenie_23082019.html

http://www.blgmun.com/cat124/3926/Obyavlenie-23082019.html

в сайта на Община Благоевград.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ