Нов хит за баловете през 2017-а! Момичета си правят устни за 600 лева!

Хиалурон в устата, брокат в косата и бижута по зъбите! Това са новите тенденции при тийнейджърите за Балове 2017, пише „Телеграф“.

Резултат с изображение за брокат,уста

Доскоро модерните силиконови импланти в бюста вече не са актуални. Вместо това, момичетата предпочитат да ходят за увеличаване на устните. Причината е, че то се прави с естествен хиалурон, който се разгражда за няколко месеца. И дори дамата да не си харесва устните, няма да останат трайни щети от това.
Резултат с изображение за увеличени устни

За това удоволствие родителите на младежите обаче трябва да се бръкнат с 500-600 лв на месец. За щастие промоционалните оферти на салоните позволяват на родителите с по-малко възможности също да поглезят децата си. Също толкова актуални сред абитуриентите са и камъните по зъбите.

Резултат с изображение за кристали по зъбите

Вместо да се кичат със семейните бижута на баба и мама, зрелостниците ще носят кристали „Сваровски“ по зъбите. Процедурата върви по 50 лв, като не се пили зъба, а се поставя камъка с фотополимер върху него. Ако искате трайност, циментира се към повърхността, за да може да се отстрани по всяко време.

 

Резултат с изображение за мода смачкани шортиДруга екстравагантност на балове 2017 са шортите. Все повече дизайнери залагат на смачканите шорти и шапки в официалния гардероб. Така че ако искате да сте модерни, зарежете дългите панталони в гардероба. Актуални са саката с шорти. Що се отнася до момичетата, при тях модерни са роклите в две части. От миналата година тази тенденция набира скорост, но тази вече се наложи окончателно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене