Ибраим Зайденов, областен председател на МДПС Благоевград: Гласувайте за Движението за права и свободи – имаме шанс да спасим Родината ни!

Кой е Ибраим Зайденов?

– Казвам се Ибраим Зайденов на 26г. съм от с. Абланица общ. Хаджидимово обл.Благоевград. Икономист по образования. Работя като счетоводител в частна фирма.Член съм на младежката организация от 2010 г. като през този период от време от редови симпатизант станах местен председател на младежите в Абланица, после общински председател на МДПС Хаджидимово, Академичен председател към МДПС Благоевград, а в момента съм областен председател на МДПС Благоевград.

ДПС заложи в Пиринско на нови лица в листата за народни представители

 – Новите лица не означават оценка на предишните наши народни представители, а обновление. От 14 кандидат народни представители , 12 от тях не са познати на широката общественост, но това са млади, високообразовани  и интелигентни хора, всеки експерт в своята област.Доста от кандидатите имат голям опит в политиката на местно ниво.

Каква е формулата за успеха на ДПС?

– За успехите на ДПС може да се говори много, но мисля, че едно от важните неща, което трябва да се каже е, че ДПС през цялото си съществуване е водило национално-отговорна и дългосрочна политика, а не тяснопартийна. Следвало е приоритетите на страната и не на последно място ДПС е партия, която има своето и национално, и европейско, и световно признание с политиките, които реализира в един труден момент за развитието на нашата страна…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене