Ето я диетата на Мермерски, с която всички отслабват в момента! Дамите напълно полудяха по нея и силно я препоръчват

Ефикасната диета на Мермерски е начин за топене на мазнини, който е силно препоръчителен за всички българи с проблемно тегло. Те се нуждаят от отслабване, но не рязко и не благодарение на изтощителни диети, пише zajenata.bg.

Здрава и вталена фигура без усилия! Това никога не е било толкова лесно.

Режимът на Мермерски не цели това.

Той насочва вниманието си към всички хора с наднормено тегло или затлъстяване, които се нуждаят от спешна подкрепа, за да се чувстват отново добре в кожата си. Не е никак сложно, даже напротив. Малко желание и резултатите ще пристигнат. Всеки човек ще отслабване с нейна помощ стига да го желае достатъчно и да не се отказва до финалната права.

Само за един месец биха могли да се смъкнат 10 килограма, но е редно диетата да се спазва безусловно. Всяко нарушение на правилата намалява нейната ефикасност и съответно резултати.

Режимът е толкова популярен, тъй като с негова помощ не просто се отслабва, а се пречиства организма. Ще бъде намален стреса, ще се подобри настроението и тялото ще се зареди с енергия. Заедно с това ще бъде укрепен и имунитета.

Съставки: кисело мляко една кофичка (от 2%), супена лъжица мед, чаена лъжица ябълков пектин, близо 2 лъжици смлени орехи, 15 капки клеева тинктура и половин чаена лъжица канела на прах.

Всичко изброено се размесва от вечерта, за да може да се консумира през деня (веднага на сутринта). През целия ден е разрешено да се хапва само и единствено от сместа.

В краен случай, ако се усети силен глад, се посяга към един плод, не повече. За по-голямо засищане към самата смес е препоръчително да се добавят накиснати овесени ядки или жито.

Тази невероятна комбинация е полезна за тялото, тъй като е богата на витамини и минерали. В нея се съдържат мастни киселини и аминокиселини, които са ценни за човешкото здраве.

Трудно е през първата седмица и след това се свиква. Ако успеете да преодолеете първите 7 дни без да нарушите правилата, оттам насетне проблеми няма да имате. Дори чувството за глад ще изчезне.

Ако въпреки посочените съвети човек продължава да усеща силен глад, е необходимо да наблегне на продукти, с помощта на които да го укроти. Допустимо е това да бъдат хранителни добавки на билкова основа.

Те обаче се подбират по лична преценка. Останалото е ясно и след като вече се запознахте с него, може да се насладите изцяло на ефикасната диета на Мермерски.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене