Ексклузивно! Ахмед Башев проговори за ДПС и изборите

„Благодарение на ДПС аз, Ахмед Башев, стигнах от гърменското село Рибново до Народното събрание през 2013 година и бях народен представител. Никога няма да изменя на ДПС, това е моя кауза. Не крия, че са ми правени предложения от други партии, имам много приятели с друга партийна принадлежност. Но аз имам една партия в моя живот – тя е ДПС. На нея дължа много“. Това коментира за ИлинденПрес бившият депутат и бивш кмет на община Гърмен Ахмед Башев.

На въпрос разочарован ли е, че сега не попадна в депутатската листа на ДПС в Благоевградска област, Башев отговори:

„Нормално е да се чувствам разочарован, че не съм в листата за народни представители. Нямам обаче право да се сърдя. Никакво основание нямам за завои към други партии. Член съм на ДПС и работя активно за доброто й представяне на парламентарните избори в Пиринския край. Трябва да се помага на любимата партия не само, когато си на някакъв пост, но и тогава, когато не си на такъв пост. Всички наши избиратели подкрепят партията толкова много години, без да са на каквито и да е постове. Правят от сърце и душа“..

Башев подчерат, чее морално свързан с ДПС и има ангажименти към тази партия.

„Каквото зависи от мен, ще го направя, за да може партията да се представи възможно най-добре на тези избори. Програмата максимум е спечелването на 3 мандата“, допълни той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене