КОШМАР! Д-р Раиса Станишева е блъснатата снощи на Е-79 при разклона за Черниче, починала е в реанимация

Д-р Раиса Станишева е блъснатата снощи на главен път Е-79, при разклона за симитлийското село Черниче.

56-годишната жена е семеен лекар в село Крупник. Снощи тя отишла на домашно посещение с личния си автомобил. На връщане спукала гума и изоставила колата си край жп линията. Тръгнала да се прибира пеш. В себе си нямала телефон и документи.

Към 20:30 часа снощи, докато пресичала Е-79, на метри от разклона за Черниче, била пометена от лек автомобил „Фолксваген“. Водачът обаче избягал от местопроизшествието.

Пострадалата жена е транспортирана в кома до спешното отделение на МБАЛ-Благоевград. Скенерът установил политравма – счупен таз, ребра и череп. Вероятно тя е била влачена от автомобила.

Малко след приемането й в отделението по реанимация, е издъхнала.

В джоба на якето й са открити телефонни номера, два от тях на гърци, които имат цехове край Е-79. Полицаите опитали да се свържат с нейни познати, за да установят самоличнотта й. Хората обаче не съдействали, тъй като решили, че им звънят телефонни измамници.

Починалата лекарка е идентифицирана от съпруга й, който бил настанен в частната болница „Пулс“. При вида й той колабирал. Двамата имат две деца – момиче и момче, които са в чужбина.

Фелдшерът, който докарал блъснатата жена с линейката от Симитли пък получил инфаркт.

Водачът, който предизвикал произшествието по-късно размислил и сам отишъл в полицията в Петрич, където съобщил, че е блъснал човек.

На местопрозшествието е извършен оглед.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене