ВИДЕО: Красива тинейджърка от Петрич се пробва в „Гласът на България“, претърпя пълно фиаско

ВИДЕОТО ВИЖ ТУК: http://glasat.btv.bg/video/videos/ljudmila-andonova-lazha-e.html

Тираджийката Людмила Андонова, която по примера на Валери Божинов поздрави всички свои колеги с песента на Цеца „Трепни“ преди време, се пробва в „Гласът на България“. Става въпрос за Людмила, която миналата година сгази лука и беше обвинена за държане на наркотични вещества с цел разпространение.

Сега, доста наточена, и с едни „гърди напред“, тя атакува и шоуто. Пеещата шофьорка изпълни песента „Лъжа е“ на Преслава, но по никакъв начин не впечатли журито и никой не й се обърна.

Преди да излезе на сцената Людмила захвърли обувките на висок ток и излезе за пее боса, като се опита да куфее на рок парчето, но не й се получи.

„Правя го заради себе си, а и искам да натрия носовете на хора, сред които и на майка ми, защото ми казват, че не мога да пея“, обяви надъхано Людмила преди да започне.

Припомняме, че Людмила беше арестувана заради търговия със забранени „земеделски култури“. Полицаите арестуваха също приятеля й Любомир, който й доставял стоката от родния им град Петрич, пише пик.

Разследването установи, че тримата обвиняеми са държали в квартира и в автомобилите си в Пловдив различни количества наркотични вещества – над 2 килограма марихуана, както и екстази и амфетамини, придобити с цел разпространение. Миналата година Людмила беше в 4-ти курс в Аграрния университет в Пловдив. Според нейни колеги отдавна се занимавала с алтернативно „земеделие“. Студентката вземала на едро „трева“ от приятеля си и я продавала на студенти, които обитавали съседни стаи в общежитията. Преди време Людмила живеела заедно с приятеля си, но по-късно се разделили.

Сега Людмила се хвали, че кара ТИР и така си изкарва прехраната. Преди дни обаче Апелативен съд – Пловдив измени присъда на Окръжен съд – Пловдив, с която подсъдимите Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова – триото от Аграрния университет, са признати за виновни и на всеки от тях е наложено наказание от по три години лишаване от свобода като на основание чл. 66 ал. 1 от НК се отлага изпълнението на наказанието с изпитателен срок в размер на пет години. Условната присъда сега „виси“ и скоро може да се превърне в ефективна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене