НАСИЛИЕ В БЛАГОЕВГРАД! Тийнейджърка в болница с тежък кръвоизлив след жестоки ритници от връстничка

16-годишна ученичка от Благоевград е приета по спешност в болница с тежка травма след жестоки ритници от агресивна връстничка. Инцидентът станал около 21,00 часа на улица до Трето ОУ – Благоевград. Според пострадалата тийнейджърка при спречкване с момиче е ритната силно ниско под корема. От нараняването момичето получило обилно кръвотечение. Прибрало се вкъщи със силни болки в областта на гениталиите.

Незабавно родителите й я транспортирали до благоевградската болница. По спешност е приета в гинекология за овладяване на тежката травма, свикан е лекарски екип от акушер-гинеколози за диагностично уточняване на състоянието й и назначаване на лечение. За случая е информирана и полицията, момичето е консултирано и от съдебен лекар. Тийнейджърката е в шок от случилото, все още е под стрес. Неотлъчно до болничното й легло е майката.

По случая работят служители на ОД на МВР – Благоевград. Изясняват се обстоятелствата около физическото малтретиране и каква е причината за възникването, както и дали случилото се ще има тежки последици. В момента състоянието на момичето е стабилизирано./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене