Как се залага преди „Левски“ и ЦСКА? На коя прогноза ще се доверите вие?

„Сини“ срещу „Червени“ се изправят днес от 14.30 ч. на Националния стадион във второто голямо дерби за сезона

Емоциите покрай най-голямото дерби на родния футбол си остават освен на трибуните, също и на масите, където ще се съберат приятели и ще гледат срещата, изразено най-вече във взаимни закачки от типа на това кой ще познае резултата. Дали неговият отбор ще победи. Страстите и предвижданията обаче в най-голяма степен се изразяват при онези, които не на шега слагат и по някоя лев на този мач, очаквайки прогнозата им да се изпълни.

В една от водещите букмейкърски къщи Bet 365 коефициентите за победа на двата тима вече са абсолютно равни – по 2.75, а „хиксът“ е със ставка 3.00. Интересно е, че залозите за равния знак са с най-голям процент повече от първоначално предвиденото и ставката е паднала. За сметка на това победите за двата тима, особено за „Левски“, са предпочитани по-малко от очакваното и съответно коефициентите са се покачили.

Може би това се дължи както на сътресенията в Левски и от финансова, и от спортно-техническа гледна точка, така и на традиционния страх на двата тима да загубят мача, който им осмисля сезона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене