Наско Сираков отново бе поканен за специален гост на турнир в памет на футболна легенда от Югозапада

Легендарният футболист на „Левски“ се очаква да бъдепочетен гост на 11-ия пореден детски футболен турнир в Кърналово

Надпреварата е в памет на най-добрия футболист на Кърналово Вельо Велев – бивш централен нападател на мъжкия отбор на „Беласица“. Останал в историята на футбола в южния град и на „комитите“ с решаващ негов гол срещу „Марек“ в Думница, с който петричани влязоха в професионалния футбол.

В тазгодишният футболен ще участват отборите на Първомай, Кавракирово, Марикостиново и Кърналово като за първи път в историята на събитието ще играе момиче, което ще защитава цветовете на домакините. Вече са осигурени за всички отбори, които ще се включат в турнира комплект футболен екип и по една топка, дело на световна спортна марка. Допълнително за отборите от 1 до 3 място ще има и купи.

Предвижда се да бъдат раздавани и индивидуални призове за най-добър вратар, най-добър защитник, най-полезен играч и голмайстор на турнира.

Що се отнася до гостуването на Наско Сираков в Кърналово, то се очаква да бъде гвоздеят на програмата, както бе и миналата година, когато четвъртият от САЩ-94 бе специален гост на надпреварата. Тя стартира навръх националния празник 3 марти ще бъде закрит на следващия ден.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене