Свържете се с нас

Скандали

МБАЛ Благоевград към Агенция по заетостта: Има ли безработни лекари и ако има, защо не се препращат към болницата

Публикувано

на

благоевградска болница

Ръководството на МБАЛ Благоевград изпрати спешно питане до директора на Агенция по заетостта в областния център Ст. Поповска с въпрос: „Има ли лекари, които са на борсата и ако има, защо те не са препратени в местното здравно заведение, което категорично преди няколко месеца изпрати искане за висши медицински кадри?“ До момента никой от отговорната институция не е отговорил на официалния въпрос. Според мълвата в болницата регистриран като безработен в бюрото по труда е бившият шеф на болницата д-р Красимир Михайлов.
Проверка на Struma.com установи, че наистина д-р Михайлов е в списъците на безработните в бюрото. Това е факт. Защо, обаче от борсата не му предлагат работата в МБАЛ Благоевград не е ясно. Говори се, че Михайлов е в продължителен болничен и вероятно затова не може да започне работа. Новият болничен директор д-р Владимир Пандев многократно е заявявал намерението си, да върне д-р Михайлов в болницата след като се е регистрирал като безработен, тъй като здравното заведение има нужда от квалифицирани специалисти.
Предстои среща на управителя на МБАЛ Благоевград с директора на Агенцията по заетостта Ст. Поповска за уточняване на този въпрос. Борсата по искането на МБАЛ Благоевград би трябвало да предложи на Михайлов работно място, ако той откаже, то тогава може да спре да получава голямото възнаграждение от бюрото по труда. До дни ще стане ясно връща ли се Михайлов в болница Благоевград.

struma.com

коментара

Uncategorized

Читателите алармират! Ценови безумия в Лидл – Гоце Делчев!

Публикувано

на

Колко е прекрасно, когато шеф Манчев и Таньо Шишков ни зарибяват, от високоплатено място, колко е хулаво да пазаруваш от Лидл. Самата компания не спира да ни агитира, за своята коректност, точност и актуалност в цените… Дали е така обаче? Ако говорим за предстовителството за веригата хипермаркети в град Гоце Делчев, обаче нещата не са видимо такива. От управителска немърливост или съвсем умишлено, промоционално обявените цени във веригата магазини е по голяма от обикновената, стационарната… Читатели на Топ Преса и на нашата група ТАРИКАТ ПАРАД – Гоце Делчев, алармираха нас и через нас и голямата общественост, че при ценообразуването управителите в магазина били крайно некоректни. Убедете се сами, уважаеми читатели, промоционалната цена на зърнесто прясто сирене в Лидл – Гоце Делчев е обявена на 2.29 при реална цена от 2.19. Вижда се че и при много продукти е така. Идеята на тарикатите е проста, като видите етикет в червено веднага да си помислите, че продуктът е в промоция, без да проверите, реалната цена… разчита се ва вашето доверие и това че бързате. Грабвате щото е на промоция а всъщност го купувате на по голяма от реалната цена. Когато поискате сметка от управителите на Лидл, ви се отговаря- „продуктът е в Акция“, което не означавало задължително ниска цена, а просто хитов продукт търсен от хората и червения етикет ги насочва към него, но текстът на промоционалната табела е категоричен „Внимание ниска цена!“. Кой кого лъже, уважаеми потребители преценете вие! Ние отбелазваме видяното от наши читатели и чакаме отговори отЛидл-ГоцеДелчев.

коментара

Продължете с четенето

Новини

В двора на ЦДГ „Снежанка“, гр. Гоце Делчев пясъчници пълни с кучешки фекалии… ЕТО ЗАЩО!

Публикувано

на

„Кадрите са от 07.07.2019 г, около 20:00 в двора на ЦДГ „Снежанка“, гр. Гоце Делчев. Дворното пространство, в което през деня играят децата на детската градина, вечер е място, на което жени на средна възраст си разкарват кучетата. Любимите пясъчници на децата, пълни с кучешки фекалии. На видно място пред главния вход на детската градина е поставена табела, на която е обозначено, че е забранено разхождането на домашни любимци и нарушителите ще бъдат наказани с парична глоба. Детската градина разполага и с видео наблюдение, но очевидно нищо не може да спре нарушителите. А по-лошото е, че тези гледки са обичайни всяка година, предимно през летния сезон“…

Сигнализират  читатели на Топ Преса…

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ