„Пирин“(Разлог) домакинства тази събота на стадиона в Симитли

Новината бе съобщена от ръководството на отбора, което даде да се разбере, че няма да домакинства при подновяването на първенството в Трета лига на своя стадион

Срещата от първия пролетен кръг на Югозападната трета лига между отборите на „Пирин“(Разлог) и „Рилски спортист“ ще се играе в събота на стадиона в Симитли от 14.00, което се налага заради снега в Разлог.

Ръководството на местния тим успокои феновете, че ще могат да наблюдават момчетата на Христо Джоджов, след като се постара да подсигури и безплатен транспорт за феновете които искат да гледат срещата в събота. Те ще потеглят в 13.15 часа. От своя страна шефовете на „Пирин“ изразиха и специалната си благодарност към ръководителите на „Септември“ за проявената колегиалност и разбиране.

За двубоя срещу „Рилски спортист“ се очаква да се появят цял куп дебютанти, след като през зимната пауза бе направена мащабна селекция. По време на подготовката дойдоха Свилен Минчев, Димитър Мавродиев, Христо Петров, Йордан Йовчев, Марио Балакчиев, Благой Родов, Димитър Стоев, Джайки Зайденов и Николай Хаджиниколов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене