Бранимир Митов – Брано – “Лица От Югозапада” – 2

Скъпи читатели на Топ Преса, “Лица От Югозапада” e поредното доказателство за възхода и целите, които постига нашата медия. След като доказахме, че сме №1 в печатното и онлайн медийно пространство и дълго време нямаше кой да промени това, ние буквално останахме без конкуренция, а това ни демотивира да се доказваме, за това стартирахме новите си видео проекти. Това е нещо което другите местни медии не правят. Нито сме най- големите професионалисти, нито работим с най- новата и модерна техника, но за нас е важно, че успяваме да привлечем вниманието ви и че ни гледате редовно. Старта бе поставен с “Неудобните”, то пък взе че ни хареса, а я сега ни спрете ако можете…

Методи Байрактарски – Айс и Бранимир Митов – Брано

Днешният гост в онлайн предаването е Бранимир Митов – Брано, за да достигне интервюто и до нашите читатели ви го представяме и в печатна форма.

Бранимир Митов – Брано, директор на Драматичен театър „Енчо Халачев“ – Благоевград на гости на г-н Байрактарски в офиса на Топ Преса!

Скъпи читатели представям ви вторият гост на предаването “Лица От Югозапада” Бранимир Митов – режисьор, актьор, любимец на малки и големи известен като, бате Брано. Митов е директор на  Драматичен театър „Порф. Енчо Халачев”.

Бранимир Митов и Пролет Трифонова / Снимка: Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене