Тъжно.. Финансовата криза затвори единствения секс магазин в Петрич

Валентин ГЕРЧЕВ

Финансовата криза се от­рази зле на собствениците на единствения секс мага­зин в Петрич. Той се поме­щаваше на втория етаж в сградата, известна на пе­тричани като малкия ГУМ. Стопанисваше се от хора от съседния на Петрич град Сандански.

Заради затруднения от фи­нансов характер те са пред­почели да хлопнат кепен­ците му.

Фактическият собственик на сградата, която се намира точно пред сградата на ГУМ в Петрич, обаче е петричани­нът Мирчо Ангов, поясниха днес другите наематели на помещения. Въпреки че Ан­гов е кореняк петричанин, в момента живее в областния град. По професия бил инже­нер и се занимавал с проек­тиране на сгради.

Сексшопът се радвал на клиенти предимно идващи от съседната ни държава Гърция. Петричани и всич­ки останали посетители от района рядко надничали вътре, а ако това ставало, то е било от любопитство, каз­ват още търговците от втори етаж на сградата. Сега поме­щението, което навремето събирало погледите на гър­ците-воайори, е превърнато в магазин за тенджери и др. кухненски уреди за бита.

В съседство има кафе­не, чийто ползвател е също грък. Той като фалирали­те си колеги от Сандански също смята да затвори пи­тейното заведение поради липсата на клиенти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене