Свържете се с нас

Новини

Седем крави окупираха центъра на Разлог и шокираха всички

Публикувано

на

Поредното доказателство, че проблемът с блуждаещите, като свободни електрони, животни, вече и в центъра на Разлог, не може да бъде решен, цъфна днес по обяд.

Седем лежерно движещи се кравички, вероятно, се завръщат от „кафенце“ или „обедна почивка“ предполагат коментиращи под публикацията в групата „Да думаме на разложчи, фногооооо!“

Друго изказване, придружено с черен хумор сочи, че има вероятност кравите да са тръгнали към Сарай.

Най-саркастичното предположение гласи „Сигурно са били до фронтофиса на общината да пуснат заявление за кравоалея“.

След като толкова бързо е реагирано по отношение на вандалската проява на моста в центъра на Разлог, също толкова кардинално трябва да бъде решен този сериозен проблем. Разлог има претенциите за чист, курортен град, а се получава нещо абсолютно диаметрално.

Смях в залата…ъъъ, в града.
razloginfo.com

коментара

Новини

Благоевградският шеф на Топ Преса изгоря с 250 лева!

Публикувано

на

250 лева ще трябва да заплати Методи Байрактарски на мобилен оператор заради сина си известен като  Ice G, най-младият БГ рапър. 12-годишния Георги си купувал разни екстри за любимите си игри от Google Play. За кратко време натрупал 250 лв. показва история на плащането в профила на Гого…. 

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Комитите слизат от планината за „Фолклорна магия“, Банско „Собраа се арамии, арамии банскалии“

Публикувано

на

Възстановка на въоръжени комити, които слизат от планината, за да обявят свободата на Банско, а банскалии ги посрещат с народно веселие, ще бъде демонстрирана на второто издание на Националния фестивал за народно творчество „Фолклорна магия“. Самодейците към НЧ „Никола Вапцаров 1894“, гр. Банско и сдружение “Перински айдути“ ще пресъздадат историческия момент от 5 октомври 1912 г. в последния трети фестивален ден.  На 14 юли (неделя) в 12:00 ч. на входа на Градския парк в Банско група въоръжени мъже, облечени като комити, ще запеят „Вървеа Гоце и Яне“, тръгвайки към сцената на фестивала в Градски парк. По средата на парка групата ще спре, за да изиграе тежко хайдушко хоро, след което с изстрели ще оповестят свободата на Банско.   На фона на тържествения звън на банските камбани, комитите ще се качат на сцената, където ги очаква цялото население – деца, майки, бащи и невести. Докато всички са в еуфория от срещата със своите близки, се рецитират комитски бански песни.

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

Организатори: Община Банско и Фен Фолк ТВ

Фестивал „Фолклорна магия“, Банско се провежда с партньорството на Регионален център-София, ЮНЕСКО.

 Медийна група Топ Преса е официален медиен партньор

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ