Димитър Влахов от Гоце Делчев, шеф на Philips за България: Препоръчвам поне една хубава книга месечно, ако може и седмично, ще е още по-добре!

 Ралица ВАСИЛЕВА

Димитър Влахов от Гоце Делчев е ме­ниджър за България на Philips. Той е на­стоящ лидер сектор Personal Health за Южни Балкани. „Много се радвам, че ролята ми се разширява. Хората търсят все повече начини да кон­тролират и да подобряват собственото си здраве и това на семействата си в домашни условия“, казва Влахов. Димитър Влахов, който е от град Гоце Дел­чев, има 14-годишен опит в управлението, маркетин­га и продажбите. Влахов има магистърска степен по „Бизнес администрация“ от IE Business School в Мад­рид, Испания, и следди­пломна квалификация по „Стратегически менидж­мънт и лидерство“ от Уни­верситета „Харвард“.

Димитър Влахов е упра­вител на Philips България от февруари 2016 г. Той съвместява поста с пози­цията лидер Южни Балка­ни за сектор Лично здраве, която заема от април 2015 г. Преди това като участ­ник в глобалната програма на Philips за развитие на търговски лидери е отго­варял за стратегическите проекти на компанията в Югоизточна Европа. Зае­мал е ръководни позиции в представителството на General Motors за България и в Office 1 Superstore.

ИНТЕРВЮТО ЧЕТЕТЕ В ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ТОП ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене